Tuinmaat


Arthur Coussensstraat 22 8480 Ichtegem
0494 31 93 28 Klik om te bellen

DIY-tuinaanleg
Tuinbouw op maat
Begeleiding door expertteam met ervaring

Over Tuinmaat

Wij zijn een firma die instaat voor de begeleiding van jou doe-het-zelf tuin. Wij staan in voor het opmaken van een plan en de aanlevering van de nodige materialen. Daarnaast begeleiden we jou met onze video's en instructiekaarten hoe de werken stap voor stap uitgevoerd moeten worden.

Ons doel is jouw een buitenomgeving te bezorgen waar je samen met vrienden en familie kan relaxen en volledig tot rust komt. Met de juiste onderdelen en accenten ontwikkelen we een sfeervolle tuin die het hele jaar door aantrekkelijk blijft om te genieten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes klopt.

Als erkend tuinier garanderen we het geschikte advies zodat je zelf efficiënt en doelgericht de handen uit de mouwen kan steken. Zo haal je niet enkel de extra voldoening uit het aanleggen van jouw eigen tuin, ook het prijskaartje wordt duidelijk interessanter. Een goedkopere oplossing voor wie graag de touwtjes zelf voldoende in handen houdt.

Wens je toch ondersteuning bij iets moeilijkere fases van de realisatie? Geen enkel probleem, Tuinmaat werkt netjes en ontfermt zich met de nodige zorg over je tuin. We beschikken over voldoende flexibiliteit om ook op korte termijn snel te schakelen en lange wachttijden te vermijden. Op een Tuinmaat kan je op elk moment rekenen, en bij vragen kun je altijd terecht bij info@tuinmaat.be.

Jouw tuinmaat met groene raad

Foto's

DIY-tuinieren

Onze locatie

Logo Tuinmaat

Tuinmaat

Tuinmaat


Arthur Coussensstraat 22 8480 Ichtegem
0494 31 93 28 Klik om te bellen