Traduix


De Niel 9 2520 Emblem
03 294 06 15 Klik om te bellen

Over Traduix

Traduix is jouw no-nonsensevertaalbureau met meer dan tien jaar ervaring dat net dat ietsje verder gaat. Wij zijn gespecialiseerd in het stipt op tijd leveren van kwaliteitsvolle vertalingen in alle vakgebieden en alle talen.

Kwaliteit

Zorg voor kwaliteit is voor ons geen holle frase. Onze doorgedreven kwaliteitsborging berust op drie fundamentele pijlers: vakkundig en gekwalificeerd personeel, welomlijnde methodes en procedures, en geavanceerde technische hulpmiddelen. Wij laten jouw vertaling enkel verzorgen door gekwalificeerde moedertaalsprekers en onderwerpen deze vertaling aan een extra controleronde, zodat we er zeker van zijn dat je vertaling de juiste boodschap uitdraagt!

Vertrouwelijkheid verzekerd

Verschillende documenten hebben vaak een confidentieel karakter. Daar zijn ook wij en onze vertalers zich ten volle van bewust. Daarom spreekt het voor zich dat ons vertaalbureau jouw documenten strikt vertrouwelijk behandelt. Bij ons worden alle vertalingen uitgevoerd met het grootste respect voor het beroepsgeheim. Indien gewenst kunnen wij dit uiteraard ook vastleggen in een op maat gesneden confidentialiteitscontract.

Traduix zet de puntjes op jouw i!

Traduix in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Vertalen

Specialisaties

Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Literatuur
Logistiek
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Verzekeringen

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Alle Europese talen
Chinees
Duits
Engels
Frans
Fries
Hongaars
Italiaans
Japans
Nederlands
Pools
Russisch
Scandinavische talen
Spaans
Tsjechisch
Turks

Artikelen

Uw rechten beschermen in alle talen

Bij het vertalen van juridische documenten is juridische vakkennis, buiten de nodige taal- en vertaalvaardigheden, een absolute vereiste. Met uw juridische vertaling moet u echter ook in staat zijn...

Onze locatie

Traduix


De Niel 9 2520 Emblem
03 294 06 15 Klik om te bellen