Tom Cleymans


Pastoor de Munter 13 1730 Asse
0476 03 06 64 Klik om te bellen

Ervaren relatietherapeut
Gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie
Coach in levens- en existentiële vragen

Over Tom Cleymans

Soms kom je in situaties terecht waar je niet tegen opgewassen bent: depressie, spanningen, relatieproblemen, verlies, burn-out, angsten, dwanghandelingen… Je voelt je verdrietig, angstig en je hebt het gevoel dat je zo bent vastgelopen dat je de kracht niet meer hebt om problemen alleen op te lossen. Wanneer ook het contact met je omgeving ontoereikend is, kan het waardevol zijn om professionele hulp in te roepen.

In mijn thuispraktijk kan u terecht voor:

Individuele therapie. Iedereen kan wel eens een periode doormaken waarin je je minder goed voelt, je meer negatieve gedachten hebt, je emoties extremer zijn of je geen energie meer hebt. Vaak gaan deze periodes vanzelf over. Soms gebeurt dat niet en blijf je vastzitten. Dan kan psychologische hulp een oplossing zijn. Samen gaan we dan op zoek naar een betere of andere aanpak en oplossing.

Relatietherapie. Soms kunnen koppels ondervinden dat ze steeds weer op dezelfde problemen vastlopen, dat er communicatieproblemen zijn, dat ze meer en meer naast mekaar leven of dat bepaalde zaken niet verwerkt zijn (ontrouw, jaloersheid, conflicten, agressie, kinderen,…). Tijdens de sessies wordt er tijd genomen om te kijken waar het koppel vastzit en hoe we daar verandering in kunnen brengen. Er wordt aandacht besteed aan onuitgesproken gedachten en gevoelens, de wijze van communiceren en de dynamieken bij het koppel. Tot slot zoeken we samen uit welke nieuwe relatiepatronen wel succesvol zijn. Indien één van de partners niet wil meekomen, kan de andere partner steeds opteren voor individuele therapie.

Tom Cleymans in het kort

Behandelingen

Coaching
Cognitieve gedragstherapie
Gedrags- en cognitieve therapie
Loopbaanbegeleiding
Oplossingsgerichte psychotherapie
Relatie- en gezinstherapie
Stress en Burnout
Volwassenen

Werkvormen

Gedragstherapie
Relatietherapie

Onze locatie

Logo Tom Cleymans

Tom Cleymans

Tom Cleymans


Pastoor de Munter 13 1730 Asse
0476 03 06 64 Klik om te bellen