Piano's Van de Winkel Brussel


Livinus Walravenslaan 2A 1700 Dilbeek
02 567 96 42 Klik om te bellen

Over Piano's Van de Winkel Brussel

Waarom is Piano's Van de Winkel Brussel de beste keuze voor jou?
Onze vingers raken al meer dan 50 jaar het hart van de meest prestigieuze piano’s aan. Toegewijd aan hun specifieke bouw en klank zetten we onze kennis en ambacht in om deze bijzondere instrumenten volledig tot hun recht te laten komen. Die passie geven we door aan elke klant -virtuoos of liefhebber- die ons bedrijf binnenstapt.

Dankzij onze professionele ondersteuning, onze hooggeschoolde technici in ons atelier en onze expertise verwierven we naam en faam in de Belgische pianowereld en ver daarbuiten. Een piano kopen of huren is een kunst an sich, waar vakmanschap en een goede begeleiding aan de basis van staan.

In onze filialen te Dilbeek (aan de rand van Brussel), Itterbeek en Antwerpen nemen we u mee langs de rijke geschiedenis en eigenschappen van alle topmerken piano’s en vleugels. U vindt er ook een unieke concertzaal in een adembenemend mooie omgeving voor al uw evenementen. Waar u ook langskomt, bij Piano’s Van de Winkel krijgt u uitmuntend advies voor een leven vol muziekplezier.

Meer over Piano's Van de Winkel Brussel:
In het splinternieuw sublieme filiaal van Piano's Van de Winkel te Brussel nemen we u mee langs de rijke geschiedenis en eigenschappen van alle topmerken piano’s en vleugels. U vindt er een adembenemend mooie showroom, zonder twijfel de meest moderne pianoshowroom in België.

Waar u ook langskomt in Antwerpen of Brussel, bij Piano’s Van de Winkel krijgt u uitmuntend advies voor een leven vol muziekplezier.

U kan bij Piano's Van de Winkel Brussel ondermer een nieuwe piano, een tweedehands piano of een digitale piano huren of kopen. Zoekt u een prachtige vleugelpiano? Bij Piano's Van de Winkel Brussel vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop.
Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule. Piano's Van de Winkel verdeelt ondermeer volgende gerenommeerde premium merken: Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg, Yamaha & Wilhelm Grotrian.

Hebt u een voorkeur om een Steinway, Bechstein, Bösendorfer, Ibach, Pleyel, Gaveau, Schimmel, Sauter, Seiler of Kawai te huren of te kopen ? Contacteer ons! Mocht uw keuze niet voorradig zijn in ons filiaal te Antwerpen of Brussel, dan bezorgen wij u snel de piano die u al lang zocht.

Piano's Van de Winkel ligt vlak aan uitrit n° 13 van de Brusselse Ring. Een toplocatie bereikbaar zonder dat u de stad in moet.

Wat kan Piano's Van de Winkel Brussel je bieden?
Zoekt u een prachtige vleugelpiano, rechte piano of digitale piano? Bij Piano's Van de Winkel Brussel vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop.

Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule. Piano's Van de Winkel verdeelt ondermeer volgende gerenommeerde premium merken: Grotrian-Steinweg, Wilhelm Steinberg, Yamaha & Wilhelm Grotrian. Piano's Van de Winkel zet als familiebedrijf de toon sedert 1968.

Wie gingen je voor?
Bij Piano's Van de Winkel Brussel vindt u beslist wat u al lang zocht : een nieuwe vleugelpiano of ook een tweedehands piano in topconditie met de beste service tijdens en na uw aankoop. Onze consultants zoeken samen met u naar een plan op uw maat zoals bvb. de flexibelste én goedkoopste huurkoop formule.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de grote tradities van ons familiebedrijf, reeds sedert twee generaties

Piano's Van de Winkel Brussel in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Certificeringen

Opleiding in pianobouw, Grotrian-Steinweg, Braunschweig (Duitsland) 1987.

Onze locatie

Logo Piano's Van de Winkel Brussel

Piano's Van de Winkel Brussel

Piano's Van de Winkel Brussel


Livinus Walravenslaan 2A 1700 Dilbeek
02 567 96 42 Klik om te bellen