Olly & Molly


Avelgemstraat 17 9690 Kluisbergen
055 38 89 59 Klik om te bellen

Natuurlijke plant-based producten
Grondige research & development
Groot hart voor dieren

Over Olly & Molly

Wie zijn we?

Olly & Molly is een bedrijf dat zich richt op natuurlijke ondersteuning en ontwikkelt voedingssupplementen voor honden. Met 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van natuurlijke supplementen voor verschillende dieren (Herbavita), legt Olly & Molly de nadruk op het bieden van zorg en ondersteuning aan jouw geliefde viervoeters. Onze producten zijn plant-based (planten en kruiden), en bieden versterkende stoffen die de weerstand van honden op een gezonde en natuurlijke manier kunnen verbeteren. Onze inhouse R&D- en productiefaciliteit heeft strenge kwaliteitscontroles om betrouwbare producten te garanderen. Met een focus op het stimuleren in plaats van onderdrukken van de gezondheid van honden, streeft Olly & Molly ernaar om hun klanten en hun honden te voorzien van hoogwaardige, natuurlijke supplementen. Er is tevens een constante drang om te innoveren en verbeteren.

Ons moederbedrijf Herbavita

Herbavita is gespecialiseerd in unieke voedingssupplementen en vitamine-mineralenmengsels voor runderen, varkens en pluimvee. Onze formules bevatten een combinatie van kruiden en natuurlijke ingrediënten, nauwkeurig samengesteld voor specifieke lichaamsbehoeften. Met zowel stimulerende als ondersteunende werking verbeteren we voeropname, spijsvertering en algehele weerstand. Van het versterken van luchtwegen, spijsvertering en klauwgezondheid tot het bevorderen van vruchtbaarheid, bieden we veelzijdige supplementen voor consistente resultaten. Van algehele toevoegingen tot gerichte toepassingen, zoals bij uiergezondheid bij melkvee of darmwelzijn bij pluimvee. Door kruiden, oliën en natuurlijke elementen te benutten, versterken we dieren, verminderen afhankelijkheid van dure voeding en antibiotica. Bij Herbavita geloven we in stimuleren boven onderdrukken, voor betere opbrengsten en meer voldoening in het werk. Ervaar de voordelen van natuurlijke ondersteuning, geoptimaliseerde productie en hogere rendementen met Herbavita.

Onze aanbod

Olly & Molly zorgt vandaag voor een divers aanbod aan hondensupplementen die plant-based zijn. Elk product werd nauwkeurig samengesteld om een natuurlijke, gezonde impact te hebben op onze viervoeters. Het gaat om:

- Boost It: boosten van het immuunsysteem
- Bright Eyes: voor gezonde ogen
- Chill Out: met kalmerende werking bij angst en stress
- Fur'fect: voor een gezonde huid & glanzende vacht
- In Shape: voor gewicht in balans
- Magic Detox: zuiverende kuur
- Party Paws: om gewrichten soepel te houden
- Pawesome Puppy: gezonde groei & ontwikkeling van puppy's
- Pawfect Smile: voor een frissre adem & goede mondhygiëne
- Travel Buddy: hulp bij reisziekte

Premium Pet Supplements

Foto's

Team van Olly & Molly

Artikelen

Verzorg de tanden van je hondje goed!

Puppy's komen ter wereld zonder tanden, net als mensen, en ontwikkelen eerst melktanden voordat hun volwassen gebit doorkomt. Net als bij mensen is tandverzorging essentieel voor hun welzijn. Hier volgt...

Onze locatie

Logo Olly & Molly

Olly & Molly

Olly & Molly


Avelgemstraat 17 9690 Kluisbergen
055 38 89 59 Klik om te bellen