Minth Translations


Koolmijnlaan 165 165 3550 Heusden-Zolder
0495 28 58 81 Klik om te bellen

Over Minth Translations

Waarom is Minth Translations de beste keuze voor jou?

Minth levert creatieve vertalingen en hertalingen van commerciële en redactionele teksten, maar is ook uw uitgelezen partner voor technische, financieel-economische en juridische documenten in alle Europese talen.

Meer over Minth Translations:

We werken met een team van ervaren native vertalers voor wie geen enkel jargon geheimen kent. Alle vertalingen worden grondig gereviseerd voor de oplevering. Indien gewenst proeflezen wij uw zetwerk tot in de kleinste details. Heeft u een tolk of meertalig begeleider nodig voor een meeting of event, dan heeft Minth ook hiervoor de geknipte persoon voor u.

Wat kan Minth Translations je bieden?

Minth werkt snel en accuraat. Wij vertalen in partnership met onze klanten en zijn bijgevolg erg blij met feedback qua jargon en stijl. Vertalen blijft ondanks de huidige nuttige vertaaltools vooral een menselijke aangelegenheid. Onze tarieven zijn gemiddelde markttarieven omdat op kwaliteit een prijs staat. Voor grote of recurrente opdrachten berekenen we interessante forfaits. Vraag vrijblijvend een offerte en ontdek hoe snel we u kunnen helpen!

Wie gingen je voor?

Minth werkt rechtstreeks voor grote organisaties als Carrefour, Mars, Brussels Airport Company, Intermarché, Unicef, Louis Dewaele, Orpea, Investment Officer en tal van KMO's... maar ook in onderaanneming voor diverse communicatie-agencies. Onze klanten zijn erg blij met de kwaliteit van onze vertalingen en met onze korte leveringstermijnen. Ons gratis taaladvies bij bronteksten wordt erg gewaardeerd!

Minth Translations in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Tekstschrijven
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Literatuur
Logistiek
Marketing
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen

Talen

Alle Europese talen
Duits
Engels
Frans
Italiaans
Nederlands
Portugees
Russisch
Spaans

Onze locatie

Logo Minth Translations

Minth Translations

Minth Translations


Koolmijnlaan 165 165 3550 Heusden-Zolder
0495 28 58 81 Klik om te bellen