Leef Bewust


Roobeek 82 2370 Arendonk
0478 34 50 02 Klik om te bellen

Over Leef Bewust

Wie is het gezicht achter Leef Bewust?
Ik ben An Carpentier, het gezicht achter Leef Bewust. Mijn passie is de natuurlijke gezondheid. Ik ben daarom ook heel erg blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Ik ben erkend lid van de vereniging van gezondheidsbegeleiders en erkend lid van de BeVo (Beroepsvereniging van Reflexologen). Ik heb een vierjarige opleiding genoten bij de levensschool Tongerlo. Ik heb echter  vrijwel het meeste geleerd in de praktijk. Hier heb ik onder andere geleerd dat gezonde voeding heel erg belangrijk is, maar dat je mentale toestand ook van groot belang is.

Waarvoor kun je bij Leef Bewust terecht?
Bij Leef Bewust kun je voor verschillende behandelingen terecht. Ik bekijk de totale mens: zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal.

Ik bied het volgende aan:

  •  Gesprekbegeleiding.
  •  Voedings- en kruidenadvies.
  •  Voetreflextechnologie.
  •  Ontspanningsmassage.
  •  Bachbloesems.
  •  Dieptemassage.
  •  En nog veel meer.

Mijn volledige assortiment is te vinden op mijn website. Elke afspraak begin ik met een kennismakingsgesprek. Dit doe ik om precies te weten te komen wat het probleem is, zodat ik weet op welke manier ik je het beste kan helpen. Zo bekijk ik van welke verzwakkende factoren er sprake is en op welke manier wij samen jouw herstellende kracht kunnen versterken en ondersteunen. Ik neem alle tijd voor je, omdat ik elke klant goed wil helpen.

Waarom Leef Bewust?
Op het moment dat onze afspraak begint, heb ik alleen nog maar oog voor jou. Het maakt niet uit voor welke behandeling je komt, ik doe altijd mijn uiterste best om te helpen. Ik ben pas tevreden als jij als klant dat ook bent. Ik heb nooit gebrek aan motivatie, omdat de uitvoering van mijn beroep mijn passie is. Ik werk als gezondheid consulente complementair samen met de arts. Ik stel geen diagnoses en vervang ook geen medisch noodzakelijke behandelingen.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een afspraak maken? Ga dan snel naar mijn website en maak snel een afspraak. Ik hoop je snel te zien!

Foto's

Leef Bewust in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Duo-massage
Holistische Massage
Hot Stone massage
Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Stoelmassage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Leef Bewust

Leef Bewust

Leef Bewust


Roobeek 82 2370 Arendonk
0478 34 50 02 Klik om te bellen