In Balans


Zandstraat 20 3910 Pelt (Neerpelt)
0476/445157 Klik om te bellen

Over In Balans

Geef je lichaam een kans breng het terug in Balans

In Balans wil een rustpunt brengen in je dag. Even alle stress en spanningen van je af laten vloeien. Ik wil een bijdrage leveren om jouw lichaam en geest weer in balans te brengen via massage of energetische behandelingen.

Massage versterkt de soepelheid van de spieren, verbetert de circulatie van zuurstof, voeding- en afvalstoffen, bevordert mobiliteit, vermindert stress en angst, je voelt je energieker en krijgt een beter zelfbeeld.

Energetsiche behandelingen hebben invloed op blokkades in je lichaam. De behandeling zorgt voor ontspanning, heling en ondersteuning van het lichaam. Je voelt je energieker en kijkt positief tegen het leven aan.

Deze natuurlijke therapiën zijn universeel, bijgevolg heeft jong en oud er baat bij.

Niet ieder mens is identiek, daarom bied ik ook een verscheidenheid aan behandelingen. U vindt vast een behandeling die u aanspreekt, waar u zich comfortabel bij voelt. U welzijn, relaxt en goed voelen is voor mij van uitermate belang.

Kan u geen keuze maken? Geen probleem samen vinden we een massage die op dit moment het beste aan jouw wensen beantwoord.

Even tijd voor jezelf, ontspannen spieren, een goede nachtrust... zijn enkel één afspraak van je verwijderd.

Foto's

Onze locatie

Logo In Balans

In Balans

In Balans


Zandstraat 20 3910 Pelt (Neerpelt)
0476/445157 Klik om te bellen