Groenoplossingen


Laarberg 3 2200 Herentals
0495 74 85 57 Klik om te bellen

één aanspreekpunt voor ontwerp en realisatie
Gespecialiseerd in totaalprojecten
Meer dan 20 jaar ervaring

Over Groenoplossingen

Waarom is Groenoplossingen de beste keuze voor jou?

De tuinen van Groenoplossingen streven naar eenvoud. Dit in combinatie met innovatieve vormgeving, materiaalkeuze en plantenkeuze zorgt voor een bepaalde dynamiek die kenmerkend is.

Door een nauwkeurige afstemming op de omgeving creëren we een interactie tussen landschapsarchitectuur, architectuur en interieur.

We verzorgen een totaalconcept waarbij persoonlijke aanpak, vakmanschap en oog voor detail onze grootste troeven zijn.

Onze troeven

Onze grootste troef is dat wij zowel het ontwerpproces ( tuinontwerp ) als het uitvoeringsproces ( tuinaanleg ) volledig in eigen handen hebben. Dit vertaald naar één aaspreekpunt gedurende heel het proces zowel ontwerp als uitvoering. Enkel met de juiste kennis van het ontwerp kan dit ook vertaald worden. hierdoor kunnen wij hoogwaardige afwerking leveren. dit resulteert in tuinen waarbij zwembaden en/of zwemvijver met bijhorend poolhouse naadloos op elkaar worden afgestemd.

Hoe gaan we te werk?

Na een vrijblijvend verkennend gesprek en akkoord van de opdracht komen wij de bestaande toestand gedetailleerd in kaart brengen. Al de afmetingen, hoogtepunten, details architectuur, uitzichten ( woning-tuin en tuin-woning ) en storende inzichten worden in kaart gebracht.

Vanuit deze gedetailleerde bestaande toestand kunnen wij onze creativiteit loslaten en een realistisch voorontwerp opmaken. Dit voorontwerp wordt afgeleverd in een presentatiebundel met een 3D presentatie van de nieuwe tuin alsook wordt er bij de eerste presentatie meteen een gedetailleerde kostenraming meegegeven. Zo krijgen we van in het begin een realistische kijk op het kostenplaatje.

Na enkele feedback momenten komen wij tot het finale plan. Na akkoord voor uitvoering valt onze eerdere ontwerpkost weg. Hierna zorgen wij voor de nodige uitvoeringsplannen zodat we het finale plan kunnen vertalen naar realiteit. Aangezien wij zelf het ontwerp en uitvoering in handen hebben kunnen wij instaan voor een hoge afwerkingsgraad.

Meer info op www.groenoplossingen.be

0495748557

Tuinarchitectuur op maat

Foto's

Groenoplossingen in het kort

Diensten

Aanleg
Advies
Architectuur
Beheer
Beplanting
Boomverzorging
Projecten

Ervaring tuinen

Bedrijfstuinen
Daktuinen
Landgoederen
Privétuinen

Ervaring stedelijk

Bedrijfsterreinen
Villaparken

Onze locatie

Logo Groenoplossingen

Groenoplossingen

Groenoplossingen


Laarberg 3 2200 Herentals
0495 74 85 57 Klik om te bellen