Fregiric


Ijslandstraat 5 8400 Oostende
059/70.51.92 Klik om te bellen

7/7 Service
Sterk Team
Expert in de sector

Over Fregiric

Waarom is Fregiric de beste keuze voor jou?

Comfortabel leven en werken doet u liefst in optimale omstandigheden, met de juiste temperatuur en gezonde lucht. Wij voorzien airco in uw woning of appartement op basis van een gedetailleerd voorstel op maat. Bovendien kan u ook na de plaatsing op Fregiric rekenen voor onderhoud en eventueel herstel. Zowel in individuele woningen als bij projectbouw zorgen we ervoor dat het airconditioningssysteem onzichtbaar opgaat in het interieur.

Meer over Fregiric:

Fregiric is in de loop der jaren een vaste waarde geworden in de wereld van commerciële en residentiële koeling en airconditioning. De persoonlijke aanpak van Ricardo en z'n team is het handelsmerk, aangevuld met ruime aanbod kwaliteitsproducten op maat van elke klant. Achter Fregiric gaat een hecht en professioneel team van deskundige technici schuil. Met een combinatie van jeudig enthousiasme en waardevolle ervaring slagen zij erin om elk project tot een succesvol einde te brengen. Ook voor opvolging en service na verkoop kan elke klant rekenen op op hun deskundigheid en inzet.

Wat kan Fregiric je bieden?

Fregiric is uw professionele partner voor het uittekenen, plaatsen en onderhouden van koeltechnieken, tapinstallaties, airconditioning en inox maatwerk. Zowel voor uw horecazaak, winkel, kantoor of woning voorzien wij de gepaste installatie op maat van uw noden en verwachtingen.

Wie gingen je voor?

Dankzij onze kennis en ervaring in de boeiende wereld van koeltechnieken en airconditioning zijn wij u van dienst in commerciële en residentiële projecten. U kan rekenen op deskundig advies bij het vinden van de meest geschikte oplossing. Wij komen bij u langs en luisteren naar uw noden en wensen. Op basis daarvan stellen wij u de juiste producten, materialen en inrichting voor. Efficiëntie, gebruiksgemak en stijl gaan hierin hand in hand.

Uw tevredenheid is onze drijfveer

Foto's

Fregiric in het kort

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Koelcellen
Vaste airco's
Vriescellen

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

Logo Fregiric

Fregiric

Fregiric


Ijslandstraat 5 8400 Oostende
059/70.51.92 Klik om te bellen