sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Okkerdries 1
    8573 Tiegem
  • 0497/811.404
  • Website

Martijn Maes

Wie is Martijn Maes?

Ik ben al 14 jaar gespecialiseerd zelfstandig diëtist. Mijn praktijk is gevestigd in Tiegem, in de regio Anzegem. Dit ligt nabij Kortrijk, Zwevegem, Oudenaarde en Waregem. Ik ben diëtist geworden omdat ik geïnteresseerd ben in het effect dat voeding en voedingsstoffen hebben op de gezondheid van mensen.

Ik vind het leuk om mensen te helpen met het bereiken van hun doelen en het verbeteren van hun gezondheid. Ik werk niet alleen vanuit mijn eigen praktijk. Ik ben inmiddels al 14 jaar werkzaam als diëtist op de afdelingen cardiologie en hartrevalidatie in het AZ Sint-Jan ziekenhuis te Brugge.

Waar kan Martijn Maes u mee helpen?

Ik bied veel verschillende diëten aan. Het meest voorkomend is natuurlijk het vermageringsdieet. Dat kan zowel op de klassieke manier maar u kunt ook kiezen voor het ketogeen dieet (ook wel proteinedieet genoemd) om af te vallen. Ik bied ook gastrodiëten aan zoals onder andere FODMAP; maar ook nefrodiëten; voeding om bij te komen in gewicht.

Daarnaast kan u bij mij terecht voor advies rond het gebruik van voedingssupplementen. Meer info kunt u hierover vinden op mijn website www.martijnmaes.be.

Waarom zou u voor Martijn Maes kiezen?

Ik kijk eerst naar de situatie waar u zich momenteel in bevindt. Hierin kijk ik naar de relevante omstandigheden die invloed kunnen hebben op het dieet. Gebaseerd op uw huidige situatie stel ik vervolgens een persoonlijk behandelplan of dagschema samen. Dit zal u helpen om de gewenste effecten te bereiken. Uiteindelijk bekijk ik samen met u de resultaten en zorg ik ervoor dat uw doelen worden bereikt.